Espoon Sora Oy

Maansiirto sekä maa-aines Helsinkiin ja lähialueille

Pyydä tarjous

Espoon Sora on maansiirtoon, maanrakennukseen ja maa-aineksen toimituksiin erikoistunut yritys. Palvelemme Helsingissä ja sen lähialueilla. Toimipisteeltämme löytyy myös oma huoltokorjaamomme. Ota siis yhteyttä ammattilaiseen, mikäli tarvitset laadukkaasti toteutettuja rakennuspalveluita tai kalustosi kaipaa huoltoa. Tuotamme palveluitamme yksityisille tahoille vankalla kokemuksella ja aina luotettavasti sekä ajallaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, ja tilaa itsellesi rakennuspalvelu asiantuntevalta Espoon Soralta jo tänään!

Maansiirto

Meiltä löytyy kattava ja asianmukainen maansiirtoon tarvittava kalusto. Vuosien aikana karttuneella ammattitaidolla pystymme toteuttamaan laajojenkin maa-alueiden ja tonttien massanvaihdot sekä poiskuljetukset.

Maanrakennus

Me Espoon Soralla olemme maanrakennuksen ammattilaisia Helsingin alueella ja lähikunnissa. Mikäli tarvitset pienen kaivutyön kesämökillesi tai isomman kokonaisurakan, voit luottaa vankkaan osaamiseemme. Haaveiletko kauniista pihamaasta tai hyväkuntoisesta puutarhasta? Saat meiltä toiveidesi mukaisen pintojen muokkauksen sekä muun piharakentamisen juuri sinun vaatimuksiesi mukaisesti.